Sähköauton latausasema kotiin

Helppo ja turvallinen latausratkaisu kotiisi! Rehti Sähkö Oy on täällä auttaaksesi sinua kaikissa kotiisi asennettavan sähköauton latausaseman tarpeissa.

Tehokas ja taloudellinen

Miksi hankkia sähköauton kotilatausasema?

Kotiin asennettava latausasema tuo mukavuutta sähköauton omistamiseen. Se mahdollistaa ajoneuvosi lataamisen yön yli, jolloin autosi on aina valmis aamuun mennessä, täynnä virtaa seuraavan päivän ajeluja varten. Latausasema kotona vähentää myös riippuvuutta julkisista latauspisteistä ja säästää aikaa, kun voit unohtaa erilliset latausreissut.

Lisäksi kotilatausasema on tehokkaampi ja usein taloudellisempi vaihtoehto kuin tavallinen pistorasiasta lataaminen. Se varmistaa myös akun optimaalisen latausprosessin, joka voi pidentää akun elinikää.

sähkölataus

Tarjoamamme palvelut

Miten Rehti Sähkö Oy voi auttaa?

Latausaseman asentaminen vaatii sähköalan ammattitaitoa. Rehti Sähkö Oy:n sertifioidut asentajat huolehtivat, että latausasemasi asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisuusmääräysten mukaisesti.

– Konsultointia parhaan latausaseman valinnassa juuri sinun tarpeisiisi.
– Ammattimaista asennuspalvelua, joka kattaa kaikki tarvittavat sähkötyöt latausvalmiuden varmistamiseksi.
– Informaatiota ja tukea latausaseman käytössä ja ylläpidossa.

Kun valitset Rehti Sähkö Oy:n latausasemasi asentajaksi, saat luotettavan ja kestävän ratkaisun, joka tekee sähköautosi lataamisesta vaivatonta. Asennamme latausasemat huolella, varmistaen, että ne soveltuvat kotisi sähköinfrastruktuuriin ja täyttävät kaikki tehokkuutta ja turvallisuutta koskevat standardit.

Älä jätä sähköautosi latausratkaisua sattuman varaan. Kokeneiden sähköasentajiemme avulla voit ottaa kaiken hyödyn irti sähköautostasi turvallisesti ja mukavasti omassa kodissasi. Ota yhteyttä Rehti Sähkö Oy:hyn tänään ja astu askel kohti saumatonta sähköautoilun tulevaisuutta.

Yhteystiedot

Rehti Sähkö Oy

Salamakuja 3C

20780 Kaarina

Y-tunnus: 3377227-7

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous!

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.