Palvelumme

Kun etsit ammattimaista ja luotettavaa sähköalan yritystä Turussa tai koko Varsinais-Suomen alueella, Rehti Sähkö on valintasi. Olemme erikoistuneet monipuolisiin sähköpalveluihin – aina uudisrakennusten sähkötöistä huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä vaativiin sähkösaneerauksiin.

Toimintaperiaatteemme

Asiakaslähtöisyys avainasemassa

Asiakaslähtöisyys ja rehellisyys ovat yrityksemme ydin. Pyrimme tarjoamaan sähköpalveluja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Sähköasennus, sähköremontti tai sähköpäivystys – mikä ikinä onkaan tarpeesi, voit luottaa siihen, että Rehti Sähkö hoitaa tehtävän ammattitaidolla ja asiakkaan etu edellä.

Hyödynnämme sähköalan viimeisimpiä innovaatioita ja parhaita käytäntöjä, olipa kyseessä sitten teollisuuden sähköasennukset, kotitalouksien sähköremontit tai uudisrakennusten sähkötyöt Turun alueella. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että asiakkaamme Varsinais-Suomessa luottavat meihin niin sähkösuunnittelussa kuin sähkölaiteasennuksissakin.

Rehti Sähkö ymmärtää, että jokainen projekti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä sähköratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun odotuksesi ja vaatimuksesi. Kun haluat sähköalan palveluita, joissa yhdistyy ammattitaito, luotettavuus ja paikallinen osaaminen, ota yhteyttä meihin. Palvelemme sinua Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella, myös Länsi-Uudellamaalla.

Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on sähköalan tulevaisuuden trendi, ja oikein tehty sähköasennus on menestyksen avain. Rehti Sähkö on erikoistunut aurinkopaneelijärjestelmien asennukseen, sähkökaapelointiin ja järjestelmän optimointiin. Jokainen sähkötyö suoritetaan huippuluokan sähkötarvikkeilla, varmistaen paneelien tehokkuuden ja pitkäikäisyyden.

Kun valitset meidät, saat korkealaatuisen sähköremontin, joka varmistaa paneelijärjestelmän saumattoman yhdistämisen olemassa oleviin sähköjärjestelmiin. Älä anna sähköhaasteiden estää aurinkoenergian hyödyntämistä. Rehti Sähkö takaa, että sähköasennukset tehdään turvallisesti, ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tee kestävä sijoitus tulevaisuuteen ja hyödynnä aurinkoenergian mahdollisuudet. Rehti Sähkön asiantuntemus takaa, että jokainen sähköprojekti toteutetaan laadukkaasti, olipa kyseessä sitten uusi aurinkopaneelijärjestelmä tai olemassa olevan järjestelmän päivitys.

Sähkösaneeraus

Sähkön maailmassa turvallisuus ja ammattitaito kulkevat käsi kädessä. Kun vanhempien kiinteistöjen sähköjärjestelmät alkavat osoittaa ikääntymisen merkkejä, korostuu laadukkaan sähkösaneerauksen merkitys. Rehti Sähkö on erikoistunut sähkösaneerausprojekteihin, varmistaen, että jokainen sähkötyö tehdään korkeimpien standardien mukaisesti.

Sähköasennukset muodostavat saneerauksen ytimen. Käytämme parhaita sähkötarvikkeita ja -tekniikoita, varmistaen sekä sähköturvallisuuden, että järjestelmän toimivuuden. Olipa kyseessä sähkökaapeloinnin uusiminen, sähkökeskuksen päivitys tai sähkölaiteasennukset, panostamme jokaisessa vaiheessa erinomaiseen työnjälkeen.

Rehti Sähkön tekemä sähkösaneeraus ei ole vain tekninen toimenpide; se on sitoutumistamme asiakkaidemme turvallisuuteen ja mukavuuteen. Tiedämme, kuinka kriittistä on päivittää vanhentuneet sähköjärjestelmät. Ajan myötä niin ruuvit kuin liittimet löystyvät lämmönvaihtelun johdosta, joka taas aiheuttaa liitoskohtien kuumenemista. Teemme työmme huolella suunnittelusta loppumittauksiin, näin varmistamme sen, että kaikki on juuri niin kuin pitää.

Kun tarvitset sähköalan asiantuntijaa, joka ymmärtää sähkösaneerauksen merkityksen ja vaatimukset, Rehti Sähkö on ensimmäinen valintasi. Laadukas sähkötyö takaa turvallisen ja mukavan ympäristön, ja me olemme täällä varmistamassa juuri sen

Autonlatausasemat

Sähköautojen aikakausi on täällä, ja siihen liittyvät sähköasennukset ovat erityisen tärkeitä. Rehti Sähkö on erikoistunut autonlatausasemien asennukseen ja siihen liittyviin sähkösaneerauksiin, tarjoten asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja osaamista.

Jokainen autonlatausaseman sähkötyö vaatii huolellista sähkösuunnittelua ja tarkkaa sähkökaapelointia, jotta varmistetaan sekä latausaseman tehokkuus että turvallisuus. Ammattitaito ja kokemus takaa, että ratkomme kaikki latausasemien sähköhaasteet, olipa kyseessä sitten yksittäisen kotitalouden tarve tai suuremman liiketilan monimutkainen sähkösaneerausprojekti.

Turvallisuus on latausasemien sähköasennuksen ytimessä. Rehti Sähkön tiimi käyttää ainoastaan testattuja ja hyväksyttyjä sähkötarvikkeita ja -komponentteja, ja noudattaa tiukasti kaikkia sähköturvallisuusstandardeja ja -määräyksiä. Sähköjärjestelmän päivitys ja sähkölaitteiden integraatio ovat olennaisia osia projektissamme, ja varmistamme, että jokainen sähköprojekti suoritetaan saumattomasti ja luotettavasti.

Kun sähköauton lataaminen kotona tai työpaikalla on ajankohtaista, ammattitaitoinen sähköasennus on avainasemassa. Kääntyessäsi puoleemme voit olla varma, että autosi latautuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Älyautomaatioratkaisut

Älykäs sähköautomaatio on muuttamassa tapaamme nähdä ja kokea asumista ja työtiloja. Rehti Sähkö on eturintamassa tarjoamassa sähköjärjestelmien automatisointia, kuten älykkäitä sähkölämmityksen säätimiä. Nämä innovatiiviset sähköratkaisut valitsevat automaattisesti pörssisähkön halvimmat tunnit ja siten optimoivat sähkönkulutusta ja tuovat energiasäästöjä jopa 30% vuodessa!! Tarjoamme myös muita älykkäitä sähköasennusratkaisuja, yhdistäen sähkölaitteet ja järjestelmät saumattomasti toisiinsa.

Yhteystiedot

Rehti Sähkö Oy

Salamakuja 3C

20780 Kaarina

Y-tunnus: 3377227-7

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous!

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.