Yhteystiedot

Rehti Sähkö Oy

Salamakuja 3C

20780 Kaarina

Y-tunnus: 3377227-7

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Jätä tarjouspyyntö sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa ja kysyä lisää palveluistamme. 

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö

Rehti Sähkö: Sinun Sähköpalvelusi Turussa

 

Sähkötyöt eivät ole vain johtojen kytkemistä – ne ovat turvallisuutta, luotettavuutta ja kotisi tai yrityksesi toimivuuden ydintä. Olen Tero, sähköalalla jo vuosia toiminut alan ammattilainen, ja Rehti Sähkön omistaja. Kokemukseni ulottuu uudisrakennuksilta huolto- ja kunnossapitotehtäviin, aina sähkösaneerauksiin asti. Siksi ymmärrän, että jokainen työ ja jokainen asiakas on yksilöllinen.

Yksi asia on pysynyt muuttumattomana: haluan palvella asiakkaita aidosti ja rehellisesti. Yritykseni ei tee vain sähkötöitä – se tekee työtä, joka perustuu vuoropuheluun, yhteistyöhön ja ymmärrykseen. Olipa tarpeesi mikä tahansa, lähden aina liikkeelle kuuntelemalla ja ymmärtämällä toiveesi. Käytännönläheisyys, selkeä viestintä ja rehellisyys ovat toimintani kulmakiviä.

Tarvitsetko sinä sähköpalveluja, jotka ovat sekä ammattitaitoisesti tehtyjä, että aidosti palvelevia? Ota yhteyttä. Yhdessä löydämme ratkaisut, jotka toimivat juuri sinulle.